Us convidem a participar en la 1a Cursa Vall d'Hebron

Aquesta primera cita coincideix amb el 30è aniversari del Vall d’Hebron Institut de Recerca, i és per això que li dediquem la primera edició de la cursa, així com el 2025 es dedicarà al 70è aniversari de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

10/04/2024

El proper 2 de juny a les 9 h. tindrà lloc la 1a Cursa Vall d’Hebron, molt a prop del nostre Campus. Amb inici i final a l’Avinguda Marti Codolar, hem dissenyat un circuit de 5 quilòmetres (2,5 per volta) apte per tota mena de preparació física i edats i que a més es podrà fer caminant o corrent.

mapa cursa

Encetem amb aquesta edició una cursa que té vocació de mantenir-se en el temps. Aquesta primera cita coincideix amb el 30è aniversari del Vall d’Hebron Institut de Recerca, i és per això que li dediquem la primera edició de la cursa, així com el 2025 es dedicarà al 70è aniversari de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

En aquesta primera ocasió la participació està limitada a 500 persones. La cursa està oberta a professionals, pacients, veïns i veïnes.

La inscripció de la cursa té un cost de 5 euros, amb el qual estaràs pagant la samarreta i el dorsal i de pas col·laborant amb el Vall d’Hebron Institut de Recerca.

En aquest enllaç podràs fer la inscripció i trobaràs tota la informació de la cursa.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.