Us convidem a participar en la 1a Cursa Vall d'Hebron

Aquesta primera cita coincideix amb el 30è aniversari del Vall d’Hebron Institut de Recerca, i és per això que li dediquem la primera edició de la cursa, així com el 2025 es dedicarà al 70è aniversari de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

10/04/2024

El proper 2 de juny a les 9 h. tindrà lloc la 1a Cursa Vall d’Hebron, molt a prop del nostre Campus. Amb inici i final a l’Avinguda Marti Codolar, hem dissenyat un circuit de 5 quilòmetres (2,5 per volta) apte per tota mena de preparació física i edats i que a més es podrà fer caminant o corrent.

mapa cursa

Encetem amb aquesta edició una cursa que té vocació de mantenir-se en el temps. Aquesta primera cita coincideix amb el 30è aniversari del Vall d’Hebron Institut de Recerca, i és per això que li dediquem la primera edició de la cursa, així com el 2025 es dedicarà al 70è aniversari de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

En aquesta primera ocasió la participació està limitada a 500 persones. La cursa està oberta a professionals, pacients, veïns i veïnes.

La inscripció de la cursa té un cost de 5 euros, amb el qual estaràs pagant la samarreta i el dorsal i de pas col·laborant amb el Vall d’Hebron Institut de Recerca.

En aquest enllaç podràs fer la inscripció i trobaràs tota la informació de la cursa.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.