Talent on Campus

Alberto Jauregui Abularach's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Alberto
Jauregui Abularach

Dr.
Alberto
Jauregui
Abularach

Sóc metge especialista en Cirurgia Toràcica amb especial interès en tècniques mínimament invasives com la videotoracoscopia i la cirurgia robòtica. A més, sóc membre de l'equip de Trasplantament Pulmonar i tutor de residents de la meva especialitat.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Thoracic Surgery
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Researcher
General Surgery
Location
Curriculum

Currículum

El 2010 vaig acabar la residència en Cirurgia Toràcica després de 5 anys de formació a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, des de llavors sóc metge adjunt del servei.

Durant la meva formació he realitzat estades en hospital afiliats a Harvard Medical School (Massachusetts General Hospital i el Brigham and Women 's Hospital de Boston) ampliant els coneixements en Trasplantament Pulmonar i Cirurgia per videotoracoscopia.

Sóc Doctor en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la presentació de la Tesi titulada: "El trasplantament pulmonar a la Fibrosi Quística i la Influència de la Circulació Extracorpórea".

Des del punt de vista docent, sóc tutor de residents de la meva especialitat i codirector de cursos per a residents d'especialitats quirúrgiques.

Investigador en diverses línies de cirurgia toràcica experimental com l'aplicació de nous productes de aerostasia pulmonars, ex vivo lung transplantation i creació de models de trasplantament pulmonar.

Actualment sóc el president de la Societat Catalana de Cirurgia Toràcica i revisor de la revista European Journal of Cardio-Thoracic Surgery.

  
Related professionals
Dra. Laura
Romero Vielva
Doctor
Thoracic Surgery