Sra. Mar Gil Soler

Institucions

Llicenciada en Ciències Biomèdiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb un Màster en Recerca Biomèdica Traslacional impartit des de la Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). Actualment cursant el programa de Doctorat en Medicina de la UAB com a estudiant predoctoral al grup de Malaltia Hepàtica Crònica Avançada de VHIR mitjançant l'obtenció d'una beca "d'Ajudes per a la contractació de personal investigador novell (FI-2019)".

Currículum

01/06/2019 - Actualitat, Estudiant predoctoral, Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Estudiant predoctoral en el grup Malaltia Hepàtica Crònica Avançada amb el projecte "Targeted biodegradable nanoparticles of simvastatin as new therapeutic tool for chronic liver disease" en el programa de Doctorat en Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

04/06/2018 - 31/05/2019, Estudiant en pràctiques, CIBER Enfermedades Hepáticas y Digestivas (CIBEREHD). Personal de laboratori del grup Malaltia Hepàtica Crònica Avançada del VHIR.

08/01/2018 - 07/09/2018, Estudiant en pràctiques, Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Realització de les pràctiques externes del Màster en Recerca Biomèdica Translacional en el grup Malaltia Hepàtica Crònica Avançada.

27/06/2016 - 09/09/2016, Estudiant en pràctiques, Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB). Realització de les pràctiques acadèmiques del Grau en Ciències Biomèdiques en el grup Proteòmica Aplicada i Enginyeria de Proteïnes.
Mar Gil Soler

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.