Emergències pediàtriques

És necessari mantenir la competència dels facultatius i de l’equip d’infermeria en l’estabilització i el tractament del nen crític amb l’actualització dels diferents protocols segons les patologies més freqüents. També ho és el treball en equip, la comunicació i la coordinació entre els diferents professionals que atenen als nens. Una manera útil d’adquirir aquestes competències és amb la participació en aquest curs eminentment pràctic i basat en simulació que ha demostrat ser una eina eficaç per millorar i mantenir competències.

Dirigit a:

Residents i infermeres

Professionals sanitaris

El curs consta d’un primer bloc de contingut teòric que es treballa en format virtual i també presencialment en sessions interactives. A continuació la part pràctica s’inicia amb dos tallers: treball en equip i comunicació efectiva. Tot seguit es plantegen un total de 10 casos de les patologies més freqüents en emergències pediàtriques.

Objectiu

En el curs es practiquen i milloren les habilitats no tècniques i les habilitats tècniques necessàries per a l’atenció a l’emergència pediàtrica. S’actualitzen algoritmes d’actuació i protocols de les patologies urgents més freqüents i es donen a conèixer les principals medicacions que s’utilitzen en les emergències pediàtriques tot practicant la seva preparació, dilució i temps d’administració.

Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.