Dra. Alba Farràs Llobet

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Obstetrícia i Ginecologia, i em dedico de manera especial al diagnòstic prenatal ecogràfic. També sóc investigadora del grup de recerca de Medicina Materna i Fetal del VHIR, on estic realitzant la tesi doctoral. La meva recerca es centra fonamentalment en la prevenció de la prematuritat. També tinc especial interès en l'ús de les noves tecnologies en el camp de la salut. En aquest sentit estic duent a terme diversos projectes en impressió 3D i desenvolupament web.

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2012 i vaig cursar l’especialitat d'Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Universitari Vall d'Hebron (2013-2017).

El 2017 vaig obtenir l'ajut predoctoral "Amics de la Vall d'Hebron" que em va permetre iniciar els meus estudis de doctorat a l'Hospital. Des d'aquell mateix any estic vinculada al VHIR i hi col·laboro en diferents projectes d'investigació en l'àrea de Medicina Materna i Fetal. També estic vinculada al gabinet d'ecografia obstètrica de l'Hospital, on m'he format de manera específica en diagnòstic prenatal ecogràfic.

El 2018 vaig elaborar la idea d'un projecte d'impressió 3D de fetus que va ser guanyadora del primer concurs d'innovació de l'Hospital.

Actualment la meva activitat assistencial a l'Hospital se centra en el diagnòstic prenatal ecogràfic i estic cursant la meva tesi doctoral en l'àmbit de la prevenció del part prematur.

Grups de recerca

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.