Les línies de treball del grup apunten al descobriment i validació de nous biomarcadors, així com el desenvolupament de models preclínics rellevants in vitro i in vivo, tot posant l’èmfasi en la identificació de marcadors predictius, amb l’objectiu final de millorar el diagnòstic i pronòstic d’aquest tipus de càncer.

El grup participa en consorcis multidisciplinaris, multinacionals i programes de recerca col·laboratius d’excel·lència. També treballa amb grups acadèmics i empreses farmacèutiques en la validació de fàrmacs reposicionats o fàrmacs candidats, alhora que va ampliant la col·laboració amb altres equips del VHIO.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.