1a Jornada de seguretat del pacient de la UCSI

 
  Parc Sanitari Pere Virgili. —
05/07/2019
05/07/2019 -- De 08:10h a 13:30h
Dirigit a : Professionals del Parc Sanitari Pere Virgili.
Organitza :
Unitat de processos; Comissió de seguretat; Comissió Tècnica de Suport en Simulació; Direcció de Docència i Unitat de gestió del coneixement i avaluació.
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Aquesta jornada vol conscienciar sobre la importància de la seguretat i la comunicació en el procés quirúrgic i ser alhora un espai de reflexió i intercanvi. Per aconseguir-ho, s'han previst diverses activitats basades en l’aprenentatge experimental: una simulació en un context real, una ludificació, un taller d’habilitats no tècniques i un taller de realitat virtual.

Activitat formativa de Simulació acreditada per Societat Española de Simulación Clínica y Seguridad del Paciente (SESSEP) núm. registre: 2519.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.