Avenços en Pneumologia Pediàtrica XVII Edició

 
  On line —
24/02/2021 al 30/03/2021
24/02/2021 -- De 16:00h a 18:00h
Organitza :
Sección de Alergia Pediátrica, Neumología Pediátrica y Fibrosis Quística. Servicio de Pediatría. Hospital UniversitariValld’Hebron.
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

El principal objectiu del curs és actualitzar les últimes novetats en pneumologia pediàtrica d'una manera àmplia i amb un enfocament pràctic. Abordarem tant patologies freqüents com l'asma i l'al·lèrgia respiratòria o les infeccions víriques, com a malalties minoritàries: fibrosi quística, hipertensió pulmonar, neumopatías intersticials i bronquièctasis no relacionades amb la fibrosi quística incloent la discinesiaciliar primària. També volem tractar patologies que afecten la via aèria, així com aspectes del maneig dels nens que depenen de tecnologia en el seu domicili.


Pretenem també oferir una visió multidisciplinària i comptem per a això amb un grup d'experts de diferents àmbits als que agraïm molt la seva participació i la seva il·lusió per col·laborar en el curs.

https://aula.vallhebron.com/aula/?go=info_cursos&curso=340&idioma=ca

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.