Curs Avenços en estimulació cardíaca i sistemes implantables

 Cursos
  Centre de Simulació Clínica Avançada de la 5a planta de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats — Veure al mapa
10/11/2022 al 11/11/2022
10/11/2022 -- De 08:00h a 18:00h
Organitza :
Unitat d'Arritmies, Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

MÒDUL BÀSIC METGES: Residents de cardiologia i cirurgia cardíaca. Metges especialistes que volen iniciar-se en l'implant i el seguiment de dispositius intracardíacs.

MÒDUL AVANÇAT METGES: Metges especialistes que ja tenen experiència en l'implant i el seguiment de dispositius i volen iniciar-se o perfeccionar l'implant o el seguiment de dispositius complexos com teràpia de resincronització, estimulació fisiològica o marcapassos sense cables.

MÒDUL INFERMERIA: Professionals d'infermeria amb coneixements bàsics sobre dispositius intracardíacs que volen millorar els seus coneixements al camp. Professionals que vulguin iniciar-se a l'implant de Holter subcutani.

 

Més informació a https://aula.vallhebron.com/index.php?go=info_cursos&curso=460

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.