Curs d'Actualització teòric-pràctic en Infecció per VIH -XII edició

 Cursos
  Sala d’actes de la planta 10 de l’Hospital General — Veure al mapa
19/12/2022 al 20/12/2022
19/12/2022 -- De 09:00h a 17:30h
Organitza :
Dr. Adrià Curran, Dr. Joaquín Burgos i Dr. Jordi Navarro Servei de Malalties Infeccioses Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus
Modalitat: Presencial

Mes Informació i inscripcions

Mes Informació i inscripcions
Comparteix-lo:

La infecció per VIH continua sent una patologia prevalent en el nostre entorn. Un adequat control de la infecció per VIH permet que aquests pacients tinguin una bona qualitat de vida. Constantment es produeixen avenços en el control i tractament d’aquesta malaltia per la qual cosa és necessària una contínua actualització.

L’objectiu general del curs és actualitzar els coneixements en relació a la infecció per VIH per tal de millorar l’atenció i el seguiment d’aquests pacients.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.