Curs online de Diagnòstic Microscòpic de Malària

 Cursos
27/02/2023 al 26/03/2023
27/02/2023 -- De 09:00h a 09:00h
Dirigit a : Microbiòlegs, residents de microbiologia o altres especialitats relacionades, infermers, tècnics de laboratori.
Organitza :
Unitat de Parasitologia i Salut Internacional Vall d'Hebron-Drassanes. Servei de Microbiologia. Hospital Universitari Vall d’Hebron. PROSICS-Barcelona (Programa de Salut Internacional de l'Institut Català de la Salut).
Modalitat: Online

Mes Informació i inscripcions

Mes Informació i inscripcions
Comparteix-lo:

El Curs de diagnòstic microscòpic de malària Vall d´Hebron-Drassanes té com a objectiu la capacitació de personal de laboratori i altres professionals de la salut en el diagnòstic de la malària mitjançant l'observació d'imatges microscòpiques i la realització d'activitats interactives. 

El gold-standard del diagnòstic de malària continua sent l'observació del paràsit en preparacions de sang tenyides amb la tinció de Giemsa. No obstant això, els coneixements i l'experiència de l'observador són determinants per a fer un diagnòstic correcte. La diferència en la morfologia de les formes del paràsit en les diferents fases del cicle hemàtic, així com les característiques diferencials entre espècies de Plasmodium sp dificulten el seu reconeixement. Aquest curs neix fruit de diverses peticions de formació en professionals de laboratori en l'examen microscòpic de la malària, que permeti millorar el seu diagnòstic.

El curs té una estructura virtual, amb activitats interactives basades íntegrament en imatges microscòpiques reals. Presenta un format poc habitual en la formació de diagnòstic microscòpic i és totalment interactiu.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.