Curs Semipresencial de Salut Internacional 23-24

 Cursos
16/10/2023
16/10/2023 -- De 09:00h a 18:00h
Dirigit a : Professionals en ciències de la salut que vulguin conèixer els aspectes bàsics i fonamentals en salut internacional, en la modalitat de cooperació i/o de la patologia importada en el nostre mitjà en adults, i/o pediatria en salut internacional, i/o vulguin iniciar-se en el diagnòstic de laboratori en patologia tropical i/o vulguin familiaritzar-se en diferents estratègies de promoció de la salut en la comunitat nouvinguda.
Organitza :
El Curs de Salut Internacional l’organitza l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i PROSICS Barcelona (Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut) , amb la col·laboració del COMB (Col·legi Oficial de Metges de Barcelona).
Modalitat: Semipresencial
Inscripcions
Comparteix-lo:
CursProsics23-24

L’objectiu principal del curs és millorar la formació de professionals de la salut en el camp de la cooperació sanitària, salut comunitària, el maneig de les patologies infeccioses importades en l’edat adulta i pediàtrica i conèixer les tècniques de laboratori més utilitzades en salut internacional.

https://aula.vallhebron.com/index.php?go=info_cursos&curso=566

Activitats relacionades

Curs Semipresencial de Salut Internacional 23-24

16.10.2023 - 09:00
Professionals en ciències de la salut que vulguin conèixer els aspectes bàsics i fonamentals en salut internacional, en la modalitat de cooperació i/o de la patologia importada en el nostre mitjà en adults, i/o pediatria en salut internacional, i/o vulguin iniciar-se en el diagnòstic de laboratori en patologia tropical i/o vulguin familiaritzar-se en diferents estratègies de promoció de la salut en la comunitat nouvinguda.
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.