EUPertStrain 2023

 Jornades
  Sala d’actes de la planta 1 del Pavelló Docent — Veure al mapa
05/10/2023 al 06/10/2023
05/10/2023 -- De 09:00h a 18:00h
Organitza :
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modalitat: Presencial

Inscríbete aquí

Inscriu-t'hi
Comparteix-lo:
EUPERTSTRAIN


Ens plau informar-vos que la propera reunió d'EUPertStrain tindrà lloc al Campus Hospitalari Vall d'Hebron - Barcelona, dijous 5 i divendres 6 d'octubre de 2023.

Per inscriure's a la reunió, si us plau ompliu el següent formulari de registre. Tingueu en compte que després d'enviar les respostes veureu un missatge automàtic confirmant que les respostes han estat enviades. No obstant això, la confirmació definitiva de la vostra inscripció us serà enviada per correu electrònic només després de la recepció del pagament.

Per presentar un resum, envieu un document PDF a eupertstrain2023@vhir.org. El document ha de contenir la següent informació Títol Autors Resum (màxim 400 paraules, pot incloure 1 taula o 1 figura) Categoria: Diagnòstic i tipificació Immunologia i vacunes Biologia i evolució de B. pertussis Epidemiologia Altres temes Si us plau, esmenteu si voleu ser considerat per a presentació oral, pòster o tots dos. La data límit per a la presentació de resums és el 30/07/2023. Aquesta pàgina s'actualitzarà durant els propers mesos amb tota la informació relativa a la reunió.

Si necessiteu informació o teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a euperstrain2023@vhir.org

Hospital Universitari Vall d'Hebron

 

Activitats relacionades

EUPertStrain 2023

05.10.2023 - 09:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.