Genètica, Dismorfologia i Assessorament Genètic 3ª Edició

 Altres activitats
  Activitat online —
12/05/2021 al 13/05/2021
12/05/2021 -- De 15:00h a 17:50h
Dirigit a : Dirigit a especialistes de l'àmbit biosanitari amb interès en l'àrea de la dismorfología, de les malalties genètiques
Organitza :
Dr. Eduardo Tizzano i Dra. Irene Valenzuela Àrea de Genètica Clínica i Molecular
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

En l'era de la seqüenciació d'última generació, l'aparició de noves tecnologies està canviant el paradigma d'estudi genètic tant permetent el descobriment de gens causants de malaltia com millorant el temps de resposta diagnòstic en síndromes conegudes el que fa imperiós estar preparat per a tots aquests nous reptes. És rellevant, per a qualsevol professional implicat en l'assistència sanitària tenir una formació bàsica en genètica clínica. Aquest curs pretén ser una “píndola formativa” per a millorar el coneixement en genètica clínica amb aplicabilitat per al treball diari.

https://aula.vallhebron.com/aula/?go=info_cursos&curso=342&idioma=ca

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.