I Curs Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) en Adult

 
  Activitat Online —
26/05/2021 al 28/05/2021
26/05/2021 -- De 09:00h a 13:00h
Dirigit a : El curs va dirigit a tots aquells professionals de la xarxa de salut mental que realitzin la seva activitat assistencial en centres de salut mental d'adults, especialment, en les àrees de psiquiatria, psicologia, infermeria i treball social.
Organitza :
Dr. Josep Antoni Ramos Quiroga, Cap del Servei de Psiquiatria. Servei de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions. Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Des del Programa d'Atenció Integral al TEA de l'Hospital Universitari Vall d'Hebronhem desenvolupat aquest curs online per cobrir les necessitats de formació en l'àrea del TEA adult. Per això, comptarem amb la participació de professionals d'àmplia experiència en el camp del TEA adult.

En el curs s'abordaran les particularitats en l'avaluació de les persones adultes amb TEA, així com pautes per al tractament psicoterapèutic eficaç dels trastorns psiquiàtrics més freqüents.

https://aula.vallhebron.com/aula/?go=info_cursos&curso=344

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.