Jornada del dia Mundial del Lupus

 
  Online —
10/05/2021
10/05/2021 -- De 15:00h a 17:30h
Dirigit a : Pacients i públic en general
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

El dia 10 de Maig és el “Dia Mundial del Lupus”. Per aquest motiu, organitzem aquestes xerrades divulgatives enfocades a fer difusió de la investigació que realitzem i tòpics d’actualitat en el Lupus.

El primer dia, explicarem qüestions més mèdiques d’actualitat. Ens centrarem en el COVID-19 i el Lupus, en la nefritis lúpica i en el Lupus en els nens. En el segon dia, explicarem les teràpies biològiques i les teràpies gèniques que s’estan investigant per millorar el tractament en el Lupus. Ens centrarem en la investigació que es dur a terme en la nostra Unitat Lupus-VHIR, dirigida per la Dra Josefina Cortés-Hernández.

 

Inscriu-t'hi

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.