Jornades online per a pacients amb càncer "Avenços en càncer de pàncrees: ja són una realitat?"

 
  Online —
24/11/2021
24/11/2021 -- De 18:00h a 19:00h
Dirigit a : Pacients amb càncer i els seus familiars
Organitza :
Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i Hospital Universitari Vall d’Hebron
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Des del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron hem organitzat unes jornades online per a pacients amb càncer i els seus familiars per a explicar en quines línies d’investigació s’està treballant actualment en diferents tipus de càncer, comentar els nous tractaments que s’estan desenvolupant o per aclarir els dubtes més freqüents que puguin sorgir relacionats amb aquests i altres temes.

Aquestes jornades volen ser un espai de trobada en el que els diferents professionals implicats en la investigació i tractament del càncer, puguin comentar amb els pacients i els seus familiars en què estan treballant i que aquests puguin preguntar els seus dubtes o fer les seves aportacions.

 

Avenços en càncer de pàncrees: ja són una realitat?

La xerrada d’aquest mes tractarà sobre el càncer de pàncrees, des dels avanços en la investigació, fins el diagnòstic i el tractament.

Ponents:

Dra. María Abad, Investigadora Principal del Grup de Plasticitat Cel·lular i Càncer del VHIO

Dra. Teresa Macarulla, oncòloga mèdica de la Unitat de Tumors Digestius de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i Investigadora Principal del Grup de Tumors Gastrointestinals i Digestius del VHIO.

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi​

La inscripció és gratuïta

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.