Jornades online per a pacients amb càncer "Pot el coneixement del microbioma ajudar en el diagnòstic i el tractament del càncer?"

 
  Online —
25/02/2021
25/02/2021 -- De 18:00h a 19:00h
Dirigit a : Pacients amb càncer i els seus familiars
Organitza :
Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i Hospital Universitari Vall d’Hebron
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Des del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron hem organitzat unes jornades online per a pacients amb càncer i els seus familiars per a explicar en quines línies d’investigació s’està treballant actualment en diferents tipus de càncer, comentar els nous tractaments que s’estan desenvolupant o per aclarir els dubtes més freqüents que puguin sorgir relacionats amb aquests i altres temes.

Aquestes jornades volen ser un espai de trobada en el que els diferents professionals implicats en la investigació i tractament del càncer, puguin comentar amb els pacients i els seus familiars en què estan treballant i que aquests puguin preguntar els seus dubtes o fer les seves aportacions.

 

Pot el coneixement del microbioma ajudar en el diagnòstic i el tractament del càncer?

 La xerrada d’aquest mes tractarà sobre el microbioma i l’impacte que aquest, juntament amb la nutrició, poden tenir en el diagnòstic i el tractament del càncer.

 Ponents:

 Dr. Paolo Nuciforo, Investigador Principal del Grup d’Oncologia Molecular del VHIO

Dra. Marta Capelán, oncòloga mèdica especialista en mama de la Unitat de Càncer de Mama de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

Dra. Elena Élez, oncòloga mèdica en l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora del Grup de Tumors Gastrointestinals i Endocrins del VHIO.

 

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi​

La inscripció és gratuïta

 

 

 

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.