Model d'entrenament d'habilitats tècniques amb Simulació a Vall d'Hebron: experiència del Lapsim

 Sessió informativa
  Sala d’actes de la planta 10 de l’Hospital General — Veure al mapa
25/11/2022
25/11/2022 -- De 14:00h a 15:30h
Dirigit a : Cirurgia General i Digestiva, Ginecologia, Urologia, Cirurgia Pediàtrica, Cirurgia Toràcica i altres professionals interessats.
Organitza :
Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada i Direcció de Docència
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:
Sessió Model d'entrenament d'habilitats tècniques amb Simulació a Vall Hebron: experiència del Lapsim

La Direcció de Docència i el Centre de Simulació Clínica Avançada de Vall d'Hebron et conviden a aquesta sessió sobre el programa Lapsim.

A càrrec de la Dra. Cristina Dopazo, adjunta del Servei de Cirurgia de l'Àrea de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament Hepàtic.

Lapsim és un programa de simulació en cirurgia mínimament invasiva dirigit als cirurgians residents dels serveis de Cirurgia General i Digestiva, Ginecologia, Urologia, Cirurgia Pediàtrica i Cirurgia Toràcica de Vall d'Hebron. Un programa de simulació que és una forma d’ensenyament en un entorn absolutament segur, que genera habilitats en el cirurgià resident de forma prèvia a què les apliqui al pacient.

La Dra. Dopazo exposarà els eixos principals del programa formatiu així com els resultats aconseguits durant el primer any de funcionament.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.