Participació en la I Jornada de Seguretat del Pacient de la UCSI

 Altres activitats
05/07/2019
05/07/2019 -- De 11:00h a 12:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada (VHiSCA).
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Es perseguia conscienciar de la rellevància de la seguretat i la comunicació en el procés quirúrgic a partir de la realització de diferents activitats basades en l’aprenentatge experimental. 

Activitat organitzada per la Unitat de Processos; Comissió de Seguretat; Comissió Tècnica de Suport a la Simulació; Direcció de Docència i Unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació. 

La jornada va ser acreditada per la Sociedad Española de Simulación Clínica y Seguridad del Paciente (SESSEP), núm. registre 2519.

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.