Seminari VHIR- Dr. Ceferino Maestú Unturbe Contaminación electromagnética y tecnología 5G en los Síndromes de Sensibilización Central: ¿que puedes hacer para protegerte?

 
  Sala d'Actes, planta baixa, Hospital Gneral —
07/05/2019
07/05/2019 -- De 15:00h a 17:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Dr. Ceferino Maestú Unturbe - Director del Laboratorio de Bioelectromagnetismo- Centro de Tecnología Biomédica (CTB)-Parque Científico y Tecnológico de la UPM - Campus de Montegancedo- Madrid

"Contaminación electromagnética y tecnología 5G en los Síndromes de Sensibilización Central: ¿que puedes hacer para protegerte?"

Ceferino Maestu Unturbe es Doctor en Medicina, director del Laboratorio de Bioelectromagnetismo del Centro de Tecnología Biomédica y profesor de la Escuela de Ingenieros de Telecomunicaciones de la Universidad Politécnica de Madrid.

También es Presidente de la Sociedad Española de Síndrome de Sensibilidad Central : sociedad científica que engloba a médicos de diferentes especialidades, profesionales de la salud e investigadores que se ocupan del estudio, diagnóstico y tratamiento de las enfermedades que componen el Síndrome de sensibilidad central (SSC).

Amfitrió: Malalties sistèmiques VHIR  jesus.castro@vhir.org

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.