Seminari VHIR - Dra. María Cernada Badía ""IL-6 en la evaluación del riesgo de sepsis vertical" "Implantación del proyecto Neumonía Zero en la UCI neonatal"

 
  Sala d'Actes, planta baixa, Hospital General  —
15/05/2019
15/05/2019 -- De 15:30h a 17:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Dra. María Cernada Badía - Postdoctoral del Grup d'Investigació en Perinatología. Institut d'Investigació Sanitària La Fe, Valencia

"IL-6 en la evaluación del riesgo de sepsis vertical"
"Implantación del proyecto Neumonía Zero en la UCI neonatal"

"IL-6 en la evaluación del riesgo de sepsis vertical" Se describirá el papel de la IL-6 en el algoritmo de decisión a la hora de iniciar antibióticos en recién nacidos con riesgo infeccioso.

"Implantación del proyecto Neumonía Zero en la UCI neonatal" Se describirá el protocolo neumonía zero y se aportarán datos de la reducción de la densidad de incidencia, y la experiencia tras 1 año de implantaciónd el proyecto en una UCI neonatal.

Amfitrions: Grup Creixement i Desenvolupament Felix Castillo- Fátima Camba  fcamba@vhebron.net i Grup  Infecció en el pacient pediàtric Immunodeprimit  Pere Soler Palacín  psoler@vhebron.net

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.