UAT Seminario tecnológico externo "Presentación de las tecnologías de NanoString: nCounter and GeoMx® Digital Spatial Profiler"

 
  Activitat Online —
23/11/2021
23/11/2021 -- De 10:00h a 11:00h
Organitza :
Unitat d'Alta Tecnologia (UAT-VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Conéctate a este seminario donde te presentaremos NanoString! Descubra cómo esta tecnología amplía sus capacidades de análisis de expresión a la biología espacial. Obtenga más información sobre las oportunidades para realizar análisis de expresión génica en muestras de parafina (con la plataforma nCounter®), así como perfiles espaciales de proteína y RNA (con GeoMx® Digital Spatial Profiling).

Aida Freire es doctora en ciencias de la salud por la Universidad de Heidelberg y tiene experiencia en el estudio del microambiente tumoral y la inmunología. En la actualidad forma parte del equipo de CX Field Application Scientist para EMEA en Nanostring.

La inscripción se hará mediante el siguiente enlace: https://dlongwood.com/seminario-nanostring-valldhebron/

 

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.