Ultrasons, de la natura a la medicina

 
09/04/2022 al 13/04/2022
09/04/2022 -- De 00:00h a 00:00h
Dirigit a : Públic general
Organitza :
Servei de Radiologia de Vall d'Hebron i Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:
Imatge Ultrasons

Del 9 al 13 d'abril, el CaixaForum de Lleida acull l'exposicio Ultrasons, de la natura a la medicina, impulsada pel Servei de Radiologia de Vall d'Hebron a través de la nova línia de recerca anomenada FUSMED, que estudia els efectes terapèutics dels ultrasons focalitzats d'alta intensitat, i que pertany al grup d'Imatge Mèdica Molecular del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Aquesta exposició es divideix en quatre grans àrees: l'observació de la natura, les bases físiques, les aplicacions diagnòstiques i les aplicacions terapèutiques dels ultrasons en Medicina i compta amb diferents activitats on els visitants podran experimentar amb els ultrasons. L'activitat estrella serà la reproducció d'una cova de ratpenats on s'entrarà amb els ulls completament tapats i mitjançant un dispositiu d'ultrasons els visitants s'hauran de guiar per trobar la sortida. També es podrà veure com es fan ecografies en directe.

Els visitants podran conèixer com l'observació de la natura, la navegació marítima, l'estudi del fons del mar o les necessitats industrials han afavorit el desenvolupament dels ultrasons per l'estudi del cos humà i la seva aplicació en innovadors tractaments mèdics.

Podeu visitar l'exposició Ultrasons, de la natura a la medicina des del 9 fins al 13 d'abril al CaixaForum de Lleida, en horari de 11.00 a 19.00 hores el dissabte 9 d'abril, de 11.00 a 13.00 hores, el diumenge 10 d'abril, i de 10.00 a 19.00 hores, del dilluns 11 al dimecres 13 d'abril.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.