Vall d'Hebron present al Giving Tuesday a l'Illa Diagonal

 
  Centre comercial Illa Diagonal —
24/11/2017
24/11/2017 -- De 10:00h a 20:00h
Dirigit a : Tots els públics
Organitza :
Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:
Giving Tuesday a l'Illa Diagnonal

Vall d'Hebron participa al Giving Tuesday des del centre comercial Illa Diagonal de Barcelona. Vine a veure'ns!

A l'estand de la campanya es reproduirà una de les habitacions del nou Centre de Neonatologia Avançada i es duran a terme tallers a càrrec dels professionals del Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron per explicar com són les cures i l’atenció que reben els nadons prematurs. A l’estand també es realitzaran activitats relacionades amb el Projecte Germans, un taller que, a través de jocs i situacions simulades, prepara als nens per acostumar-los a veure els seus germans petits en un entorn mèdic hospitalitzat. 

A més, es es podran adquirir durant tot el dia les samarretes de la campanya #BornToBeExtraordinary dissenyades per Uttopy.

Des Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus impulsem el nou Centre de Neonatologia Avançada. Volem crear un nou centre on les famílies se sentin com a casa, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins de l'hospital, en els que se sentin còmodes i on comptin sempre amb l'assessorament dels professionals.

Diversos estudis demostren que, la inclusió de les famílies com un agent més de l'equip de cures i la pràctica del contacte "pell amb pell" (mètode cangur), són essencials a l'hora de millorar la seva evolució i reduir les possibles seqüeles.

L'objectiu d'aquesta campanya és aconseguir l'aportació solidària de les persones, empreses i institucions, per convertir l'actual Servei de Neonatologia en un gran centre de referència per a nadons i que permeti seguir investigant sobre els beneficis que aporta la participació activa de les famílies en el tractament. Volem recaptar 880.000 €, dels quals l'Obra Social "La Caixa" ja ha col·laborat amb els primers 250.000 €.

Mitjançant aquest repte a "mi grano de arena" ens hem marcat l'objectiu de recaptar 65.000 €. Ajuda'ns a fer-ho realitat, fes la teva aportació solidària!

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.