Vall d'Hebron Talks 'Infermeria també treu profit de les estades formatives en centres d’excel·lència'

 Vall d'Hebron Talks
  Activitat Online —
13/03/2024
13/03/2024 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Ponent: Pol Miguel Puigbarraca, infermer de Pràctica Avançada de la Unitat de Cremats de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Infermer graduat per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2014, ha realitzat els estudis entre la Facultat de Medicina (Bellaterra) i la unitat docent Vall d'Hebron a Barcelona. Va començar la meva experiència laboral a la Unitat de Cremats de Vall d'Hebrón on va tenir l'oportunitat de començar a aprendre sobre les especificitats de les cures del pacient cremat. Amb la idea de poder ampliar el meu coneixement quant a les cures crítiques que requerien aquests pacients, va cursar el Màster en Malalt Crític i Emergències, impartit per la Universitat de Barcelona, finalitzant-lo al juny de 2016. 

Resum: L’objectiu del webinar és donar a conèixer l’experiència del primer professional d’infermeria en realitzar una estada formativa en un centre d’excel·lència. L’estada formativa va consistir en 6 setmanes a l’Hospital UZ Leuven a Lovaina, Bèlgica.  L’objectiu de l’estada formativa era adquirir coneixement i habilitats sobre l’aplicació de tècniques no farmacològiques com a coadjuvants de mesures farmacològiques en el tractament de l’angoixa i el dolor dels pacient cremats, fent èmfasi en l’ús de la realitat virtual immersiva. A part d’assolir aquest objectiu, també vam veure com era el dia a dia i la dinàmica de la unitat de cremats d’aquest hospital. Així vam adquirir coneixement i habilitats també per a l’ús de una nova pomada que tot just havíem començat a aplicar a la nostra unitat i amb la que ells tenen una àmplia experiència. 

Moderadora: Dra. Esperanza Zuriguel Pérez, coordinadora de Recerca en Infermeria. Cap Grup de Recerca Multidisciplinari d'Infermeria (VHIR). Gestió del Coneixement i Avaluació. Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Per assistir-hi per Zoom, inscriu-te aquí: https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_LmPTjrR8TKWJCGuf9OI0FA

Activitats relacionades

XIV Jornada de la Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum del Tabac

23.02.2024 - 08:30
Públic general
Més informació

Defensa de Tesi 'Reverse electron transfer in the ischemic myocardium: role of succinate as a biomarker and modulation by internal and external factors'

23.02.2024 - 11:30
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Biomarkers in MS: from CSF to blood'

27.02.2024 - 15:00
Més informació

Curs de formació bàsica d'instructors en simulació

28.02.2024 - 09:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.