Vall d'Hebron Talks 'Qualitat de vida en el pacient amb traqueostomia'

 Vall d'Hebron Talks
13/12/2023
13/12/2023 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Ponent: Dra. Rocio Tabernero Gallego, adjunta a la Direcció d’Infermeria - Atenció pacient Crític, Cremat i Nounats. Hospital Universitari Vall d’Hebron 

RESUM : 
La Qualitat de Vida (QV) relacionada amb la salut ha estat sempre una de les preocupacions dels clínics i altres proveïdors de serveis sanitaris. La TQ provoca canvis importants físics, funcionals, psicològics, socials, econòmics i laborals en el pacient al qual se li realitza. Aquests canvis influeixen en la percepció de la QV del pacient segons la seva idiosincràsia i entorn. Existeix poca bibliografia sobre aquest tema i per això la justificació del nostre treball, és determinar els factors que impacten de forma més negativa en la qualitat de vida dels pacients amb traqueostomia a curt i llarg termini.
CV
Infermera adjunta d'Atenció al Pacient Crític des de 2015. Infermera supervisora (des de 2010 fins a 2015). Anteriorment va exercir com a infermera assistencial de la UCI de l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació i d'unitats d'hospitalització. Activitat docent: Professora en pràctiques, procés d'aprenentatge pràctic dels alumnes de Diplomat en Infermeria. Docent en Cursos de Formació Continuada de l'HUVH Formació Màster Universitari en lideratge i gestió dels serveis d'infermeria (UB) 2016-2018. 
Doctora per la Facultat de Medecina de la Universitat Autónoma  de Barcelona al setembre de 2023 , Qualificació de Excel·lent;  Menció Cum Laude.

Moderadora: Dra. Esperanza Zuriguel Pérez, gestió del Coneixement i Avaluació. Hospital Universitari Vall d’Hebron - Coordinadora de Recerca en Infermeria - Cap Grup de Recerca Multidisciplinari d'Infermeria (VHIR).

Inscriu-te aquí per assistir: https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_SoD-qRYHTry2LizhFzZFrw

 

Activitats relacionades

Càncer a l'adolescent i adult jove (AYA): Del diagnòstic precoç al seguiment a llarg termini

22.05.2024 - 15:30
Més informació

Defensa de Tesi 'Noves dianes terapèutiques en sepsi'

23.05.2024 - 11:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'ITS, què és important saber'

Activitat Online
23.05.2024 - 15:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Patient-centered care: How patient reported outcomes are improving personalised care'

Activitat Online
27.05.2024 - 12:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.