Vall d'Hebron Talks 'Sumant anys amb el VIH. Què hem de tenir en compte?'

 Vall d'Hebron Talks
  Activitat Online —
21/12/2023
21/12/2023 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Ponent: Dr. Jordi Navarro Mercadé,  metge especialista en Medicina Interna de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron amb activitat centrada exclusivament a l'àrea de Malalties Infeccioses. La seva formació s'ha focalitzat a l'atenció a les persones amb VIH. Les seves àrees d'interès són la coinfecció amb el virus de l'hepatitis C, així com la resta de patologies que s'associen a la infecció pel VIH.

Resum: gràcies al tractament antiretroviral, les persones amb VIH tenen una esperança de vida similar a la població general. Tot i això, a mesura que passen els anys, l'aparició d'altres comorbiditats com la malaltia cardiovascular o algunes neoplàsies és més comú que a la resta de persones. Quines són les principals comorbiditats? Per què passa això? Quins factors poden estar afavorint aquest fet? Podem fer alguna cosa?

Moderadors: 

*Dr. Adrià Curran Fàbregas, metge especialista en Medicina Interna. Des del 2005 treballa al Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La seva activitat assistencial i de recerca està basada en la infecció per VIH, les infeccions de transmissió sexual (ITS) i la infecció pel virus del papil·loma humà (VPH). També és investigador principal del Grup de Recerca de Malalties infeccioses, Vall Hebron Institut de Recerca.

*Dra. Silvina Magnani, psicòloga de la Unitat de VIH/ITS del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall Hebron i del Vall Hebron Institut de Recerca, des de l'any 2010.

*Juanse Hernández, és llicenciat en Filologia Clàssica, president i editor científic sènior de l'entitat comunitària Grup de Treball sobre Tractaments del VIH (gTt-VIH) des de l'any 1997. Membre del Comitè Científic de la Cohort PISCIS i de la Cohort de la Xarxa de Investigació a Sida (CoRIS). Participa de manera activa en la defensa i promoció dels drets de les persones amb el VIH, especialment dels relacionats amb la salut.

Accedeix a través del següent enllaç: https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_WcHrR-aaTqSmStzngz6eFA

Activitats relacionades

XIV Jornada de la Societat Catalana d'Atenció i Tractament del Consum del Tabac

23.02.2024 - 08:30
Públic general
Més informació

Defensa de Tesi 'Reverse electron transfer in the ischemic myocardium: role of succinate as a biomarker and modulation by internal and external factors'

23.02.2024 - 11:30
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Biomarkers in MS: from CSF to blood'

27.02.2024 - 15:00
Més informació

Curs de formació bàsica d'instructors en simulació

28.02.2024 - 09:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.