Vall d'Hebron Talks 'VIH i salut emocional'

 Vall d'Hebron Talks
  Activitat Online —
04/04/2024
04/04/2024 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Ponent:  Dra. Silvina Magnani, psicòloga i Terapeuta Gestalt (Insititut Gestalt, Barcelona). Unitat de VIH/ITS del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i de recerca  del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Tractarem aspectes emocionals i psicològics associats al viure amb el VIH. Quins factors influeixen en la qualitat de vida (CVRS). Estils d'afrontar el moment del diagnòstic i en conviure amb el VIH, gestió de l'estat anímic i emocional des de la perspectiva de la salut mental.

Moderadors: 

*Dr. Jordi Navarro, metge especialista en Medicina Interna de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron amb activitat centrada exclusivament a l'àrea de les Malalties Infeccioses, focalitzat en l'atenció a les persones amb VIH. Les àrees d'interès són la coinfecció amb el virus de l'hepatitis C, així com la resta de patologies que s'associen a la infecció pel VIH.

*Dr. Adrià Curran Fàbregas, metge especialista en Medicina Interna. Des del 2005 treballa al Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La seva activitat assistencial i de recerca està basada en la infecció per VIH, les infeccions de transmissió sexual (ITS) i la infecció pel virus del papil·loma humà (VPH). També és investigador principal del Grup de Recerca de Malalties infeccioses, Vall Hebron Institut de Recerca.

*Juanse Hernández, és llicenciat en Filologia Clàssica, president i editor científic sènior de l'entitat comunitària Grup de Treball sobre Tractaments del VIH (gTt-VIH) des de l'any 1997. Membre del Comitè Científic de la Cohort PISCIS i de la Cohort de la Xarxa de Investigació a Sida (CoRIS). Participa de manera activa en la defensa i promoció dels drets de les persones amb el VIH, especialment dels relacionats amb la salut.

Per assistir-hi per Zoom, inscriu-te aquí: https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_hM1EaiRkRoqD8HC6ypy1Zw

Activitats relacionades

I Jornada d’abordatge clínic en malalties infeccioses

17.04.2024 - 16:00
Dirigit a residents de qualsevol especialitat.
Més informació

Defensa de Tesi 'Aplicació clínica de l'ecografia pulmonar a l'estudi de la pneumònia per SARS-CoV-2 i les seves seqüeles'

18.04.2024 - 11:00
Més informació

Defensa de Tesi 'Registre de factors pronòstics de la miocardiopatia aritmogènica de predomini esquerre'

18.04.2024 - 12:00
Més informació

Curs d'Introducció a la Metodologia Estadística en Recerca en Salut

Online
22.04.2024 - 09:00
El curs d’Introducció a la Metodologia Estadística en Recerca en Salut està dirigit a persones volen començar a fer recerca en l’àmbit de les ciències de la salut i tenen coneixements bàsics previs en estadística.
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.