Webinar BiblioPRO "PROMs & PREMs in Practice:Clinical Care, Healthcare Management and Health Systems Evaluation"

 
  Activitat Online —
12/07/2021
12/07/2021 -- De 15:30h a 17:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

El webinar proposat abordarà la implementació de programes per a l'ús rutinari dels Resultats i les Experiències Reportats pels Pacients (PROMs i PREMs de les seves sigles en anglès), integrant la seva aplicació en diferents àmbits gràcies a les perspectives exposades pels ponents: l'atenció clínica, la gestió sanitària i l'avaluació de sistemes de salut.

En aquest webinar 3 líders internacionals compartiran evidències de l'ús de PROMs i PREMs en la pràctica, en diferents nivells: atenció clínica individual, presa de decisions institucionals i avaluació de l'acompliment de el sistema sanitari.

Programa complet

Inscripció aquí

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.