Webinar de Salut Mental "Com afrontar una cirurgia o ajudar al teu familiar a fer-ho"

 Webinar
  Activitat Online —
27/10/2022
27/10/2022 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Recerca Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Dr. Miquel Ferré Puig, psicòleg clínic responsable de la intervenció psicològica del programa de Recuperació Intensificada a la Cirurgia. Secció d'Interconsulta i  Psiquiatria d'Enllaç, Servei de Salut Mental, Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus. 

El nostre estat físic i psicològic influeix en els resultats de les intervencions quirúrgiques i en la seva posterior recuperació. Des del programa de Recuperació Intensificada a la Cirurgia de l'hospital Vall d'Hebron treballem de manera multidisciplinar per minimitzar l'impacte del procés quirúrgic. La persona que està pendent de ser operada pot influir positivament en el seu procés quirúrgic si es prepara de manera adequada. En aquest webinar parlarem dels aspectes psicològics que influeixen en la cirurgia i donarem consells per afrontar-la adequadament. 

Modera: Dra. Mar Baz Montero, Psiquiatra del Servei de Psiquiatria i investigadora del grup de Recerca de Psiquiatria, salut mental i addiccions.

Inscriu-t'hi

Activitats relacionades

Research Seminar in the use of Nanoparticles

23.03.2023 - 14:00
Més informació

Defensa de tesi 'Repercussió de la infecció per SARS CoV-2 a la gestació'

24.03.2023 - 11:00
Més informació

Acte de l’eCORE Salut Global 'Impacte de la contaminació i el canvi climàtic a la salut'

28.03.2023 - 14:00
Més informació

Defensa de tesi 'Paper de la microbiota intestinal i el perfil metabolòmic en la Diabetis Tipus 2: efectes sobre els factors de risc de les comorbiditats associades a aquesta patologia i la resistència a la insulina específica d’òrgans i teixits'

30.03.2023 - 10:30
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.