Webinar Dia Mundial del Ronyó "Salut Renal per a Tothom - Preparar-se per a allò inesperat, donant suport als vulnerables"

 
  Activitat Online —
09/03/2023
09/03/2023 -- De 13:00h a 14:00h
Organitza :
Servei Nefrologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

13:00 h Benvinguda a càrrec del Dr. Oriol Bestard, cap de Servei de Nefrologia i Trasplantament Renal de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap de grup de Recerca de Nefrologia i Trasplantament Renal  del VHIR i de la Dra. Gema Ariceta cap del Servei de Nefrologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora principal del grup de Recerca Fisiopatologia Renal (VHIR).

13 05 h  Fites aconseguides en Nefrologia Pediàtrica. Dra. Gema Ariceta, cap del Servei de Nefrologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora principal del grup de Recerca Fisiopatologia Renal (VHIR).

13:10 Actualització del programa de transició de Nefrologia Pediátrica a Nefrología d’adults. Sres. Laura Nuñez i Teresa Eixarch. Infermeres de l’àrea de Nefrologia Pediàtrica.

13.25 h  Taula rodona. Experiència pacient en HD domiciliària. Dra. Mª Antonieta Azancot, adjunta servei Nefrologia. Sra. Laia Maestre, infermera diàlisis domiciliària i Sra. Joana Ibañez, pacient renal.

 13:45 h Noves eines per a millorar l’adherència i seguiment clínic del pacient trasplantat renal. Sra. Irene Sánchez i pacients.  Infermera àrea de trasplantament renal i pacient trasplantat renal.

14:00 h  Taula rodona de recerca.

"Identificació de biomarcadors i disseny d'estratègies terapèutiques per la malaltia de Dent" Dra. Anna Meseguer i Dr. Gerard Cantero, Grup de Recerca de Fisiopatologia renal del  (VHIR).

Nous avenços en la recerca en Nefrologia i trasplantament renal" Dra Conxita Jacobs, Dra. Delphine Kervella. Grup de Recerca de Nefrologia i Trasplantament renal, (VHIR).

14:20h Torn de preguntes i clausura, Drs. Oriol Bestard i Gema Ariceta, caps de Servei de Nefrologia i Trasplantament Renal d’Adults i Pediàtric de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.​

Activitat online; registre: Inscriu-t'hi

 

Activitats relacionades

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Patient-centered care: How patient reported outcomes are improving personalised care'

Activitat Online
27.05.2024 - 12:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Implementation and validation of a novel instrument for the grading of unexpected events in paediatric surgery: Clavien - Madadi classification'

29.05.2024 - 15:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'Ansietat, estrès i trauma'

Activitat Online
30.05.2024 - 15:00
Més informació

ESID Summerschool Open Session on Inborn Errors of Immunity

31.05.2024 - 15:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.