Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a recerca
Donació per a hospital
Dr. Gerad Muntané, Hospital Universitari Institut Pere Mata, IISPV, Universitat Rovira i Virgili, Biomedical Network Research Centre on Mental Health (CIBERSAM), Reus, Spain
Després de la pausa durant l’estiu, reprenem els Seminaris IRISCAT! El proper dimecres 8 de setembre a les 16.00 hores, el Dr. Gerard Muntané, investigador de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata - IISPV, presentarà “Pleiotropia i malalties humanes complexes”.
Les malalties complexes tenen una arquitectura altament poligènica amb una gran superposició genètica amb altres malalties. L'arquitectura genètica subjacent de malalties comunes suggereix que les malalties humanes estan molt més relacionades del que s'esperava, suggerint una pleiotropia substancial entre variants genètiques que contribueixen, que sovint mostren direccions oposades. És probable que els al·lels de risc de malaltia puguin afectar els pacients mitjançant complicades relacions pleiotròpiques augmentant o reduint el risc de malalties comòrbides, o viceversa, o fins i tot afectant la seva esperança de vida.
Ja pots registrar-te en aquest enllaç. Les inscripcions són gratuïtes.
El Dr. Gerard Muntané va obtenir un doctorat en biologia en l’estudi de trastorns neurològics el 2010. Després, es va traslladar als Estats Units a la Universitat George Washington per estudiar l’evolució del cervell. El 2015 es va incorporar al Laboratori de Genòmica Evolutiva de la Universitat Pompeu Fabra amb la beca postdoctoral Beatriu de Pinós per l'estudi de la genòmica comparativa de l’envelliment. El 2018 es va incorporar a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), on dirigeix la línia de recerca centrada en la genòmica evolutiva dels trastorns psiquiàtrics.
Inscriu-t'hi aquí
Selecciona el butlletí que vols rebre:
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.