Webinar IRISCAT- Dra. Sol Fernández Gonzalo "Caracterització i maneig de la síndrome post cures intensives en pacients COVID-19"

 
  Activitat Online —
21/10/2020
21/10/2020 -- De 16:00h a 17:30h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Dra. Sol Fernández Gonzalo, Doctora en neuropsicología, Instituto de Investigación e Innovación del Hospital Parc Taulí de Sabadell Equipo de Investigación Traslacional en Fisiopatología Asociada al Enfermo Crítico (CIBERES), I3PT Investigadora CIBERSAM

"Caracterització i maneig de la síndrome post cures intensives en pacients COVID-19"

El síndrome Post-Cuidados Intensivos (PICS, del inglés) es un conjunto de secuelas físicas, emocionales y cognitivas que pueden aparecer en los supervivientes de UCI asociadas a la propia enfermedad crítica, pero también a su manejo durante la UCI. Estas secuelas pueden cronificarse en el tiempo y repercutir negativamente en la funcionalidad y calidad de vida de los supervivientes. El impacto en la salud que puede tener la enfermedad crítica por COVID-19 es actualmente desconocido y, por tanto, es necesaria la caracterización y manejo de las secuelas de los supervivientes de UCI afectados por esta enfermedad.

 Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.