Webinar Salut Mental 'Aspectes generals de la sexualitat'

 Vall d'Hebron Talks
  Activitat Online —
27/04/2023
27/04/2023 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Ponent: Dr. José Antonio Navarro Sanchis, psiquiatra del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron

Metge psiquiatre de l'equip d'interconsulta i enllaç que desenvolupa la seva tasca principal dins d'aquest àmbit. Per altra banda, com a subespecialitat estic molt centrat en l'estudi i el tractament de la sexualitat humana i totes les seves implicacions dins d'altrea patologies orgàniques.

Currículum: 

Des de ja fa uns anys en l'estudi del dolor pèlvic crònic que es defineix com un “dolor crònic o persistent de les estructures relacionades amb la pelvis tant dels homes com de les dones".

Freqüentment, causa un impacte tant en l'àmbit del comportament, com cognitiu, sexual i emocional. Es manifesta sovint com a disfuncions ginecològiques, sexuals, intestinals o del mateix sòl pèlvic. Per tant, el seu abordatge és multidisciplinari.

També participo amb equips multidisciplinars de diferents especialitats quirúrgiques en aspectes relacionats amb el bon control de la salut mental d' aquests pacients i les seves famílies.

Resum:

Es revisaran les generalitats de la sexualitat més importants per comprendre en la seva dimensió correcta l'impacte psicoemocional d'aquests aspectes quan es presenta alguna de les disfuncions sexuals més habituals a la nostra població. S'aprofitarà també per revisar aspectes classificatoris així com els canvis més recents esdevinguts. Tot això en relació amb la pràctica clínica diària en un hospital de les nostres característiques i vinculat a alguns problemes mèdics determinats. 

Moderador: Dr. Andrea Santoro, psiquiatra del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron

inscriu-te

Activitats relacionades

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Harmonization of brain MRI data'

30.05.2023 - 15:00
Més informació

Curs UAT 'Citometria de Flux 'Aspectes teòrics i aplicacions'

30.05.2023 - 09:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'p38 signalling in inflammation and colon cancer'

31.05.2023 - 12:00
Més informació

Jornada càncer cèrvix localment avançat: Perspectives en el maneig terapèutic

02.06.2023 - 09:00
Metges especialistes i residents de oncologia radioteràpica, oncologia mèdica i ginecologia, radiologia i medicina nuclear, Infermeria, residents especialistes de Física i Protecció Radiològica.
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.