Webinars en Salut Mental "Nous reptes en l'abordatge psicològic de l'obesitat"

 
  Activitat Online —
27/01/2022
27/01/2022 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Recerca Vall d'Hebron
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

No és gens fàcil conviure amb l’obesitat i les persones amb excés de pes ho saben molt bé. Amb freqüència quan vénen a la consulta ens expliquen que han intentat fer gairebé tot: dietes miracle, apuntar-se al gimnàs, etc., però després de certs èxits inicials tornen a la casella de sortida al cap de poc temps. Això és normal: canviar els nostres hàbits costa i mantenir aquests canvis suposa un esforç addicional. Tot i això, totes les persones tenim al nostre interior motivació per superar reptes i la nostra tasca com a professionals és evocar aquesta motivació i empoderar la persona. A la presentació parlarem de com l'obesitat és una entitat complexa que requereix una atenció multidisciplinària i com l'entrevista motivacional, un estil d'atenció centrat en la persona, pot ajudar-la a canviar els estils de vida no saludables associats amb freqüència a l'obesitat. Finalment, presentarem un projecte de recerca que estem duent a terme on l'entrevista motivacional és utilitzada en un entorn de realitat virtual que permet que la persona es pugui veure a si mateixa amb el canvi fet realitat.

Webinar a càrrec de la Dra. Pilar Lusilla, del Grup de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions i Dra. Andreea Ciudin, del Grup de Diabetis i Metabolisme de Recerca Vall d'Hebron
Moderadora: Dra. Mar Baz, de la Unitat de Psiquiatria de la Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus

Inscriu-t'hi

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.