185 professionals de Vall d’Hebron han estat allotjats a l’Hotel Alimara Barcelona durant la pandèmia

L’Hotel Alimara Barcelona, situat a 500 metres de Vall d'Hebron, tanca l’etapa com a allotjament del personal sanitari que feia front a la COVID-19.

28/05/2020

L’Hotel Alimara Barcelona, que va posar-se a disposició del personal sanitari que feia front a la COVID-19 a l’inici de la pandèmia, tancarà la seva etapa com a Hotel Salut el pròxim diumenge 31 de maig.

Segons avalua el Dr. Albert Salazar, director gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, “per als nostres professionals poder comptar amb unes instal·lacions com les de l’Hotel Alimara Barcelona, a molt poca distància del nostre hospital, ha estat una molt bona solució als problemes de confinament que alguns d’ells tenien. Aquest acord ha estat possible gràcies als vincles històrics amb l’hotel més proper al nostre centre, on habitualment hem fet reunions d’equip o hem acollit a conferenciants internacionals i durant aquests mesos, de manera excepcional, s’ha convertit en el lloc de descans per alguns dels nostres”.

Durant els últims dos mesos d’emergència sanitària, l’Hotel Alimara Barcelona ha acollit 300 professionals sanitaris de la zona, 185 dels quals han estat professionals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. També ha facilitat 36 llits i 20 supletoris per al Pavelló Salut Vall d’Hebron durant el temps que va acollir pacients amb la Covid-19. En l’actualitat, el Pavelló Salut acull l’Hospital de Dia Polivalent, les proves PCR per a pacients, la Consulta d’Atenció Immediata del Servei de Medicina Interna i la Rehabilitació Ambulatòria.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.