AbbVie dona 15.000 € a la campanya “Amb tu, com a casa”

La campanya “Amb tu, com a casa” ha rebut un nou suport econòmic gràcies a la donació de 15.000 euros per part de la companyia biofarmacèutica AbbVie.

26/09/2018

La campanya “Amb tu, com casa” continua avançant a bon ritme gràcies a una nova aportació econòmica. La companyia biofarmacèutica AbbVie ha donat 15.000 euros per contribuir a la creació d’un nou Centre de Neonatologia Avançada. El projecte contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca.

Aquest dijous 27 de setembre, representants d’AbbVie han visitat l’Hospital per conèixer de primera mà el funcionament i les necessitats del Servei de Neonatologia. A la visita han assistit Luís Nudelman (Director Mèdic AbbVie Espanya), Gonzalo Reverter Ibisate (Director Comercial de la Divisió Antiinfecciosos i Productes Especialitzats), Santiago Rodríguez Lavalle (Business Unit Manager Neonatology and Anesthesia), Gelen Serrano (Gerent Territorial de Gestió Sanitaria), Guillermo Cantí Morote (Gerent d’Àrea Neonatologia/Cardiologia Pediàtrica i Anestèsia) i Sílvia Lladó (Delegada Especialista en Neonatologia i Cardiologia Pediàtrica). Per part de l’Hospital, ha acompanyat durant la visita la Dra. Rocío Cebrián (Subdirectora Assistencial de Vall d’Hebron), el Dr. Félix Castillo (Cap del Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron), Xavier Cañas (coordinador del VHIR-Core Facilities) i Alejandra Manau (Cap de la Unitat de Mecenatge de Vall d’Hebron).

Durant la visita, la Dra. Rocío Cebrián ha assenyalat que “el nou Centre de Neonatologia Avançada és una il·lusió que ja anem tocant, ja estem a la recta final i el veiem pròxim”. Per la seva banda, Luís Nudelman ha remarcat que “a nosaltres no només ens interessa el producte, sinó que també ens interessa el pacient i el seu entorn. Per això, la campanya ‘Amb tu, com a casa’ està perfectament alineada amb la nostra filosofia de treball”.

A més, Xavier Cañas ha explicat que no és la primera vegada que l’Hospital Vall d’Hebron i AbbVie col·laboren. “Només amb el que portem d’any tenim fins a 20 assajos clínics oberts amb ells, tenim present i tenim futur”.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.