ANiNATH fa una donació de 18 butaques-llit per a la planta de trasplantament de l'Hospital Materno-Infantil

L'associació ANiNATH, que dóna suport als infants trasplantats i a les seves famílies, ha donat a l'Hospital Materno-Infantil, concretament a la Unitat d'Hospitalització de Trasplantament Hepàtic Infantil, 18 butaques-llit. 

03/11/2017

Les butaques han estat dissenyades per posar-se totalment planes, convertint-se així en un llit, que afavoreix al descans de les famílies que acompanyen els nens i nenes durant la seva etapa a l'hospital.

L’eix principal d’ANiNATH és donar suport als nens i nenes trasplantats de fetge i a les seves famílies. Per tal de millorar l’experiència d´hospitalització d´aquestes families, l´associació ha donat les butaques-llit per a totes les habitacions de la Unitat d´Hospitalització de Trasplantament Hepàtic Infantil, a la segona planta de l’Hospital Materno-Infantil Vall d’Hebron de Barcelona. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.