Apunta’t al Canal de WhatsApp de Vall d’Hebron

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus suma a les seves xarxes socials un canal de missatgeria instantània unidireccional per apropar la informació a la nostra comunitat: als professionals i la ciutadania

25/01/2024

Vall d’Hebron acaba d’estrenar el seu Canal de Whatsapp, una nova eina per potenciar la nostra comunitat, un tàndem que integren els professionals del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i la ciutadania amb què ens relacionem, on són fonamentals els i les pacients i el seu entorn. Per formar part de la nostra comunitat de WhatsApp, només cal clicar aquí.

Aquest llançament és una aposta més de Vall d’Hebron per una comunicació més efectiva i personalitzada. Portem informació de servei essencial al palmell dels professionals i la ciutadania. 

Un canal de valor per a la ciutadania
Amb aquest nou canal de comunicació unidireccional, informarem a tot el personal i a la ciutadania de les principals novetats de Vall d’Hebron, amb l’objectiu d’incorporar la informació clau de la nostra institució, a una eina tan habitual per tothom com és el Whatsapp. Els missatges de WhatsApp connecten d’una manera fresca i immediata amb la nostra comunitat, la informació arriba d’una manera més ràpida i ecològica que per correu postal, i més enllà d’una línia de comunicació, resulta un enllaç directe amb les cures, la informació i l’acompanyament.

El WhatsApp se suma al repertori de canals que tenim per comunicar-nos amb els pacients, els seus acompanyants i la ciutadania: el Twitter, el Facebook, l’Instagram, el Linkedin, la Web i el TikTok. Cadascú amb les seves particularitats. Al WhatsApp, els usuaris trobaran informació de servei, per exemple, si hi ha talls en els accessos a l’Hospital; ajuda a la ciutadania; tutorials per saber com funcionen alguns serveis per als pacients, com ara l'APP, o informació corporativa de primer nivell, com alguna de les fites que ens situa com a centre de salut de referència mundial. 

Una experiència personalitzada
La implementació del Canal de WhatsApp forma part del compromís continu del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus de proporcionar una atenció centrada en el pacient. Creiem que una comunicació transparent i eficaç és fonamental per a una experiència d’atenció mèdica positiva.

Amb aquest Canal de WhatsApp, la institució mostra que la innovació i l'atenció mèdica van de la mà, guiant els seus pacients cap a un futur on la comunicació és una peça més del tractament mateix. Així mateix, ens comprometen a continuar explorant formes innovadores per millorar l'experiència del pacient a través de la tecnologia, assegurant-nos que cadascú se senti atès mentre l’acompanyem en les seves cures.


Connecta't i segueix-nos al nostre Canal de WhatsApp!
 

El nou Canal de WhatsApp és unidireccional i permet rebre notícies rellevants del Campus, actualitzacions i informació de servei al palmell de la mà

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.