Aquest dijous, vine a commemorar el Dia Mundial del Nen Prematur

En motiu del Dia Mundial del Nen Prematur, el 14 de novembre, a Vall d’Hebron farem una celebració que tindrà lloc a l’Hospital Infantil.

12/11/2019

En motiu del Dia Mundial del Nen Prematur, el 14 de novembre, a Vall d’Hebron farem una celebració que tindrà lloc a l’Hospital Infantil. La commemoració començarà a la Sala Familiar Ronald McDonald amb una benvinguda a càrrec del Dr. Félix Castillo, cap del Servei de neonatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i una conferència amb el títol “Porteig per a nadons prematurs”, a càrrec de Beatriz Moreno, infermera i educadora sobre porteig. A aquestes dues activitats hi podran assistir exclusivament els pares i mares que aquests dies tenen els seus nadons ingressats.

A partir de les 16.45 hores, al vestíbul del mateix Hospital Infantil hi haurà un mercat en què podràs trobar diverses parades amb productes que se solidaritzen amb la campanya “Amb tu com a casa” (que recapta fons per crear el nou Centre de Neonatologia Avançada de Catalunya): Uttopy, la marca de roba amb missatges a favor de grans causes; Els Peücs de l’Èlia, peücs fets a mà per a nadons; i “Las Historias de Sofía”, l’associació que ven contes infantils. També hi haurà una venda de productes de la Fundació Infantil Ronald McDonald pels projectes que du a terme aquesta fundació.

Els visitants també podran gaudir de l’actuació dels Doctores Sonrisa de la Fundación Theodora i d’un berenar gentilesa d’Arcasa.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.