Aquest Nadal, a Vall d’Hebron volem fer una gran cadena de #DonantsDeGràcies

El Nadal és temps de donar les gràcies a les persones que són importants per a tu, i per això a Vall d’Hebron ens agradaria molt que tu formis part de la nostra campanya sumant-te a la cadena de gràcies!

04/12/2019

El Nadal és una època d’emocions i de retrobades, unes dates per compartir i celebrar amb els teus familiars i amics més estimats. També és temps de donar les gràcies a les persones que són importants per a tu, a tots aquells i aquelles que t’han ajudat o que t’han acompanyat en algun moment de l’any.

Per això, i perquè donar les gràcies és saludable tant per a qui les rep com per a qui les dóna, a Vall d’Hebron hem volgut fer un Nadal participatiu: ens agradaria molt que tu formis part de la nostra campanya sumant-te a la cadena de gràcies!

La cadena de gràcies de Vall d’Hebron

Et convidem a donar les gràcies a qui estiguis agraït de Vall d’Hebron: al metge o metgessa que tan bé et va atendre, al personal d’infermeria que et va ajudar amb tanta cura, a aquella persona que et va donar la mà quan més ho necessitaves... a tothom que t’ha ajudat a sentir que formes part d’una cadena de persones que lluiten perquè el dia a dia sigui més humà.

La cadena ja ha començat! T’hi apuntes? Entra a www.donantsdegracies.com i descobreix com pots afegir-te a la cadena de #DonantsDeGràcies.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.