Arriba 'El viatge d'un somni', la segona novel·la de Núria Mateu

La segona novel·la de Núria Mateu, supervisora del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron, ja és una realitat. El llibre, El viatge d’un somni, l’ha editat l’editorial Promarex i, com explica l’autora, segueix la història de l’Alexandre per mostrar al lector el que la vida ens pot oferir. En aquest sentit, Mateu assegura que l’obra no beu d’una única font d’inspiració. “La vida en si t’inspira, la gent, els llocs i treballar la imaginació per sorprendre el lector és fascinant”.

29/08/2017

La història d’El viatge d’un somni explica la trajectòria vital de l’Alexandre, des d’una adolescència difícil al cim professional a Nova York, on el que Núria Mateu qualifica de “factor humà, el fa trontollar i aterrar a un món, l’Àfrica, on tot està per demostrar”. La seva tornada a casa, a Barcelona, li demostra que no cal anar lluny per descobrir les misèries humanes, però, a la vegada, que l’entrega i la disciplina, poden fer que “els somnis recuperin el seu color”.

 

Una autora prolífica

La primera novel·la de Núria Mateu, A l’ombra de les arrels, que va tenir dues edicions, va arribar a les llibreries l’any 2015. Ara, animada per la resposta dels lectors, “és molt gratificant escoltar les opinions de les persones que et llegeixen, em fa riure, em motiva i m’ajuda a superar-me”, publica la seva segona obra i ja prepara una tercera, “Sant Andrews, una mica d’intriga amb assassinat inclòs, reflexions i una mica d’erotisme, perquè els lectors s’animin a llegir”.

L’autora confessa que escriure “a més d’un repte personal, és un gran aprenentatge de vida”. “Quan t’atures a pensar què és el que vols escriure, reflexiones i vas aprenent que no es pot parlar a la lleugera”, assegura.

El viatge d’un somni es pot trobar a la llibreria de l’editorial Promarex i a El Corte Inglés.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.