Aula Vall d’Hebron, premi a la millor comunicació al V Congrés Nacional de Formació Sanitària Especialitzada

La comunicació analitza els quinze anys de trajectòria d’Aula Vall d’Hebron i de les persones que la integren.

19/11/2021

El V Congrés Nacional de Formació Sanitària Especialitzada ha distingit com a millor comunicació ‘Un repte docent: Per la qualitat, la seguretat, la innovació i la sostenibilitat dels programes formatius en FSE . 15 anys d'experiència de l'Aula Vall d’Hebron’. La comunicació analitza els quinze anys de trajectòria d’Aula Vall d’Hebron, que des dels seus inicis ha promogut una política de formació dirigida a potenciar el desenvolupament de Vall d’Hebron i de les persones que la integren, amb cursos, jornades i tallers dirigits tant a professionals propis com a professionals externs.

“Aquest premi és un reconeixement a la nostra proposta de model de gestió en formació sanitària especialitzada, tant als programes interns com externs”, valora Montse Juárez, coordinadora de l’Aula Vall d’Hebron: “Volem fer-lo extensible a tots els professionals de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus que han participat en la formació dels residents al llarg d’aquests anys i a tots aquells que  han liderat propostes formatives dirigides a professionals de diferents àrees assistencials, així com d’altres projectes d’àmbits territorial, nacional o internacional”, afegeix.

El V Congrés Nacional de Formació Sanitària Especialitzada va celebrar-se de l’11 al 13 de novembre i va tenir com a lema Formació Especialitzada en Temps de COVID.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.