Celebrem el Nadal a Vall d’Hebron

Aquest desembre l’equip de professionals de l’Hospital Infantil conjuntament amb associacions i voluntaris ha organitzat tot un seguit d’activitats perquè els nens i nenes que són a l’Hospital i les seves famílies puguin gaudir del millor Nadal possible!

13/12/2019

El Nadal és a tocar! És una època plena d’emocions i solidaritat, de reunions familiars i amb amics, de nostàlgia pels éssers estimats que ja no hi són, d’il·lusió per al nou any... I a Vall d’Hebron també volem celebrar-lo amb els nostres pacients i acompanyants.

Per això, aquest desembre l’equip de professionals de l’Hospital Infantil conjuntament amb associacions i voluntaris ha organitzat tot un seguit d’activitats perquè els nens i nenes que són a l’Hospital i les seves famílies puguin gaudir del millor Nadal possible!

  • Diumenge 15, d’11.00 a 13.00 hores: Teatre: “Els Pastorets”. Representació del clàssic de Nadal a les plantes 1, 2 de l'Hospital Infantil i 5 i 8 de l'Hospital de la Dona a càrrec del Foment Hortenc.
  • Dilluns 16, a les 16.00 hores: Entrega de cartes reials. Els carters reials vindran a entregar les cartes per a que nens i nenes escriguin els seus desitjos als Reis d’Orient
  • Dimecres 18, d’11.00 a 13.00 hores: Vine a fer cagar el Tió! Circuit per les diferents plantes d’hospitalització de l'Hospital Infantil.
  • Divendres 20, de 10.30 a 13.00 hores: Concerts de nadales per part de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals per les plantes 5 i 8 de l'Hospital de la Dona i per la planta 2, UCI Pediàtrica, Hospital de Dia i Oncologia de l'Hospital Infantil.
  • Divendres 20, a les 12.00 hores: Descens vertical del Pare Noel per l'exterior de la façana de l'Hospital de la Dona. Posteriorment el Pare Noel, entrarà a l'Hospital Infantil i donarà regals als nens i nenes hospitalitzats. 
  • Divendres 20, a les 12.30 hores: Concert a càrrec de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron al vestíbul de l'Hospital Infantil i posteriorment al de l'Hospital General.
  • Dilluns 6 de gener, a les 10.00 hores: Benvinguda als Reis Mags d’Orient i entrega de les claus a la planta 3 i 9 d'hospitalització de l'Hospital General; a la planta 3 i 4 d'hospitalització, Cremats i UCI de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats; i per les diferents plantes de l'Hospital Infantil i l'Hospital de la Dona.
Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.