Ciutadans xinesos donen mascaretes a Vall d’Hebron

Un grup de ciutadans xinesos han realitzat una donació de mascaretes a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

17/03/2020

Els gestos solidaris són fonamentals per combatre una crisi sanitària com la provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Un dels problemes més importants que està causant aquesta crisi té a veure amb les mascaretes que fan servir els professionals i els pacients per protegir-se de possibles contagis. A causa de l’esperat nombre de pacients que es contagiaran del coronavirus SARS-CoV-2, es preveu també la necessitat de fer ús d’un gran nombre de mascaretes.

Per aquest motiu, un grup de ciutadans xinesos, conscienciats de la situació per la qual ha passat el seu país, ha volgut fer donació de 300 mascaretes a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. El Dr. Lucas Moreno, cap d’Oncologia Pediàtrica, i Esther Díaz, supervisora d’Oncologia Pediàtrica, han donat les gràcies a la voluntària que, en nom dels ciutadans xinesos, ha portat aquestes mascaretes.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.