Concentració dels professionals de Vall d'Hebron per rebutjar els incidents de l'1 d'octubre

Més de 300 professionals del Campus, pacients i familiars de pacients s’han concentrat aquest migdia a les portes de Vall d’Hebron per mostrar el seu rebuig pels incidents que van tenir lloc l’1 d’octubre durant la celebració del referèndum.

01/10/2017

La concentració ha tingut lloc davant de les portes de l'Hospital General i ha aplegat més de 300 persones, entre professionals, pacients i familiars, que han mostrat el seu rebuig als incidents de diumenge passat.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.