Destacada presència d’experts de Vall d’Hebron en el Congrés Nacional d’Estudiants de Medicina

El Dr. Joan Pere Barret, el Dr. Alejandro Tomasello i la Dra. Patricia Guilabert, del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospital, van protagonitzar la taula rodona especial del Congrés Nacional d’Estudiants de Medicina.

10/11/2017

Durant el Congrés Nacional d’Estudiants de Medicina, celebrat a la Universitat Miguel Hernandez d’Elx entre el 25 i el 27 d’octubre, tres experts de Vall d’Hebron van presentar una ponència conjunta titulada “Medicina en equip: abordatge multidisciplinari en un transplantament de cara”, en el marc de la taula rodona especial.

Aquesta ponència tenia dos objectius. D’una banda, donar a conèixer tres especialitats bastant desconegudes per als estudiants, com són la Cirurgia Plàstica Reparadora, la Neuroradiologia Intervencionista i l’Anestesiologia i Reanimació. D’altra banda, els experts van explicar el cas clínic de l’últim trasplantament de cara realitzat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Més enllà de l’èxit de la intervenció i l’elevada complexitat del cas, aquest trasplantament és un exemple d’un abordatge multidisciplinari. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.