Diversos investigadors de Vall d'Hebron entre els més citats durant l'any 2022 segons Clarivate

Els doctors Josep Tabernero, Xavier Montalban, Enriqueta Felip, Jordi Rello, Àlex Rovira i Mar Tintoré han estat inclosos a la prestigiosa llista.

15/11/2022

Clarivate ha publicat la llista dels científics més citats durant l'any 2022. Es tracta d'un dels rànquings amb més prestigi entre la comunitat acadèmica i científica internacional. Aquest any han estat seleccionats diversos investigadors de Vall Hebron. 

En la categoria Medicina clínica s’ha reconegut al Dr. Josep Tabernero, director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Vall d’Hebron i la Dra. Enriqueta Felip, cap del Grup de Tumors Toràcics i Càncer de Cap i Coll del VHIO, cap de secció del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i presidenta de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM).

Tres han estat reconeguts en la categoria de Neurociències i Comportament: Es tracta del Doctor Xavier Montalban, cap del Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, cap del Grup de Recerca en Neuroimmunologia Clínica del Vall Hebron Institut de Recerca (VHIR) i director del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat); el Doctor Àlex Rovira, cap del grup de Neuroradiologia del VHIR i Cap del Servei de Radiodiagnostic de Vall Hebron; i la doctora Mar Tintoré, neuròloga del Servei de Neurologia de Vall d'Hebron, investigadora principal del Grup de Recerca en Neuroimmunologia clínica del VHIR i coordinadora assistencial del Cemcat. Mentre que el Dr. Jordi Rello, cap del grup de Recerca Clínica/Innovació en la Pneumònia i Sèpsia (CRIPS) del VHIR ha entrat a la categoria Interdisciplinària.

Aquest rànquing s'ha elaborat amb la tecnologia de les dades de Web of ScienceTM i les mètriques d'InCitesTM proporcionades per Clarivate. Els investigadors han fet servir dades tant quantitatives com qualitatives per seleccionar les 6.938 que conformen aquesta llista, unes 300 més de les escollides l'any passat. Des del 2014 es considera un dels indicadors claus per descobrir quines persones tenen una influència àmplia i significativa en els seus camps de recerca

Es tracta d'un dels rànquings amb més prestigi entre la comunitat acadèmica i científica internacional. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.